Concept

Clote.ro functioneaza ca un asistent personal de shopping, ca un consilier de imagine si ca un magazin online clasic, toate in acelasi timp.

Consilierii nostri sunt pregatiti cu informatii despre cele mai noi trenduri din fashion. Suntem gata pentru orice provocare si rezultatul recomandarilor noastre va fi mereu unic, adaptat fiecarui client si mereu in acord cu cele mai fresh tonuri. Suntem o echipa dinamica si existam pentru a transforma mersul la shopping intr-o experienta de neuitat pentru fiecare dintre voi.

Daca participi la un eveniment sau pur si simplu nu ai inspiratie poti alege sa comanzi cufarul cu haine de la clote.ro si sa probezi toate hainele in propriul camin.

 

CUFARUL CU HAINE

 • 01

  INTALNESTE STILISTUL

  Dupa ce completezi un scurt chestionar unul dintre stilistii nostri va tine cont de preferintele tale pentru a construi outfitul potrivit pentru tine. Vei primi un email ce contine un link care te va redirectiona catre pagina in care vei regasi outfitul.

 • 02

  PRIMESTE PACHETUL

  Dupa ce ti-ai facut o idee asupra outfitului poti alege sa primesti cufarul cu hainele alese de stilistii nostri special pentru tine si pentru evenimentul la care participi, achitand intreaga valoare a cufarului.

 • 03

  PLATESTI DOAR CEEA CE PASTREZI

  Ai 20 de zile la dispozitie sa probezi , sa pastrezi ce iti place si sa returnezi ceea ce nu e pe placul tau. Returul este gratuit!

  In 24 de ore de la retur iti vor fi inapoiati banii pentru produsele pe care nu le doresti!

  Este atat de simplu!

 • Daca aveti intrebari sau nelamuriri ne puteti contacta la:
  contact@clote.ro
   
  Echipa Clotero - Asistentul tau personal de shopping!