Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII  
PREZENTARE GENERALĂ
Acest site este operat de clote.ro. Pe site, termenii "noi", "nostru" se referă la clote.ro. Noi oferim acest site, inclusiv toate informațiile, instrumentele și serviciile disponibile pe acest site pentru dumneavoastră ca și utilizator, condiționate de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și avizelor menționate aici.
Prin vizitarea site-ul nostru și / sau achiziția de produse de la noi, sunteți implicit de acord cu  următorii Termeni și Condiții. Acești Termeni și  Condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului fără a se limita la utilizatorii care sunt furnizori, clienți, comercianți, și / sau colaboratori de conținut.
Vă rugăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție înainte de utilizarea site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părti a site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile prezentului contract, atunci nu puteți accesa site-ul sau folosi orice servicii.  
Adăugarea oricăror noi produse sau servicii pe site, sunt de asemenea supuse Termenilor și Condițiilor. Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment de pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea unor actualizări și / sau modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră de a verifică această pagină periodic pentru schimbări. Utilizarea în continuare sau accesul la site după afișarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor schimbări.
Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Această este o platformă de e-commerce online, care ne permite să oferim produsele și serviciile noastre.
SECȚIUNEA 1 - Termeni magazin online
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, vă declarați că sunteți cel puțin la vârsta majoratului în statul, provincia sau țara de resedintă.
Nu aveți dreptul să utilizați produsele și serviciile noastre pentru orice scop ilegal sau care incalcă legile în jurisdicția dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limită la legile dreptului de autor).
Nu aveți dreptul să transmiteți viruși sau orice cod de natură distructivă.
O incălcare a acestor condiții va duce la rezilierea imediată a serviciilor prestate.
SECȚIUNEA 2 - Condiții Generale
Ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea produselor și prestarea serviciilor noastre, indiferent de motiv, în orice moment.
Va rugăm să luați la cunoștință că datele dumneavoastră (excepție făcând informațiile cardului de credit), pot fi transferate necriptate și implică: (a) transmiterea acestora în diverse rețele; și (b) modificări pentru conformarea și adaptarea la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive. Informațiile cardului de credit sunt  întotdeauna criptate în timpul transferului prin intermediul rețelelor.
Conform acestor Termeni și Condiții vă angajați de a nu reproduce, duplica, copia, vinde, revinde sau de a exploata orice parte a site-ului, utilizarea site-ului, sau accesul la site sau orice contact de pe site-ul prin care se furnizează serviciul, fără permisiunea noastră în scris.
SECȚIUNEA 3 - Acuratețea, completitudinea și actualizarea informațiilor
Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau curente. Materialele de pe acest site sunt destinate doar pentru informații generale și nu trebuie invocate sau utilizate ca singură bază pentru luarea deciziilor fără consultarea surselor primare, mai precise, mai complete sau cu actualizarea la timp a informațiilor. Orice decizie bazată pe materialul de pe acest site este pe propriul risc.
Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site, în orice moment, dar nu avem nici o obligație de a actualiza orice informații cu privire la site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza schimbările pe site-ul nostru.
SECȚIUNEA 4  - Modificări ale serviciilor și prețurilor
Prețurile produselor noastre pot fi supuse la modificări fără preaviz.
Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau întrerupe serviciile oferite (sau orice parte/conținutul acestora), fără o notificare în prealabil.
Noi nu vom fi raspunzatoari față de dumneavoastră sau orice tertă parte pentru orice modificare, schimbare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciilor oferite.
SECȚIUNEA 5 - Produse sau servicii
Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantităti limitate și se pot schimba sau returna numai în conformitate cu Politica noastră de returnare.
Am făcut toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor care apar la magazin. Cu toate acestea nu putem garanta că monitorului computerului afișează culoarea reală.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, de a limita vanzările de produse sau servicii către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. S-ar putea exercita acest drept pentru fiecare caz în parte. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitătile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile de produse sau de stabilire a prețurilor de produs se pot modifica în orice moment fără preaviz, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe vânzarea oricărui produs, în orice moment. Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor, sau a altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastră vă va satisface asteptările.
SECȚIUNEA 6 - Facturare și informații de cont
Ne rezervăm dreptul de a refuza, limita sau anula orice comandă plasați la noi. Putem, în mod unilateral, să anulăm sau să limităm cantitătile achiziționate pe persoană sau pe comandă. Aceste restricții pot include comenzile plasate de către sau sub același cont de client, același card de credit, și / sau ordine care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de livrare. În cazul în care vom face o schimbare sau anula o comandă, vă vom notifica prin e-mail și / sau la numărul de telefon furnizat în momentul în care comandă a fost făcuta. Ne rezervăm dreptul de a limita sau de a interzice ordine care, în opinia noastră exclusivă, par a fi plasate de dealeri sau redistribuitori.
Sunteți de acord să furnizați informații complete și exacte pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să actualizați prompt contul dumneavoastră și alte informații, inclusiv adresă de e-mail și datele cardului de credit, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și vă contactăm dacă este necesar.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să revedeți Politica de Returnare.
SECȚIUNEA 7 - Opționale
În timp ce navigați pe site-ul nostru, s-ar putea fiți redirecționați către terțe părti pe care noi nu le monitorizăm și asupra cărora nu avem control.
Recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente "ca atare" și "așa cum sunt disponibile", fără nicio garanție, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nici o răspundere ce decurge sau este în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a instrumentelor opționale de la terți.
Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului nostru este în întregime pe propriul risc și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat și că ați luat la cunoștință condițiile în care aceste instrumente sunt oferite de furnizorul terț.
Există posibilitatea ca în viitor să vă oferim servicii și / sau caracteristici noi pe site-ul. Aceste caracteristici și / sau servicii noi fac de asemenea obiectul acestor Termeni și Condiții de utilizare.
SECȚIUNEA 8 - Link-uri către terțe părți
Conținutul anumitor produse și servicii disponibile prin intermediul site-ului nostru pot include materiale de la terțe părti.
Pe site-ul nostru există anumite link-uri ce ar putea să vă direcționeze la site-urile unor terțe părti ce nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea și evaluarea conținutului sau acuratețea acestora și nu avem nici o răspundere sau responsabilitate pentru orice materiale, produse sau servicii ale terților.
Noi nu suntem răspunzători pentru orice prejudiciu sau daune legate de cumpărarea sau utilizarea bunurilor, serviciilor, resurse, conținut, sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri terțe. Vă rugăm să citiți cu atenție politicile și practicile acestora și să vă asigurați că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Orice reclamații, pretenții sau intrebări referitoare la produse terțe vor fi directionată către terți.
SECȚIUNEA 9 - Comentariile utilizatorilor, feedback și alte informații  
În cazul în care, la cererea noastră, ne trimiteți anumite observații specifice (de exemplu înscrieri în concursuri) sau fără o cerere din partea noastră ne trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri, sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin postă, sau altfel (colectiv, "comentarii"), sunteți de acord că am putea, în orice moment, fără restricții, edita, copia, publica, distribui, traduce și de a folosi în alt mod, în orice mediu, orice comentarii pe care le trimiteți. Nu avem nici o obligație: (1) de a menține comentarii de încredere; (2) de a plăti despăgubiri pentru orice comentarii; sau (3), de a răspunde la orice comentarii.
Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl considerăm în opinia noastră ilegal, ofensator, amenințător, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau alt mod ce incalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți a acestor Termeni și Condiții.
Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor incălca nici un drept cu privire la orice tertă parte, inclusiv drepturile de autor, marcă înregistrată, intimitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Sunteți de acord că comentariile dumneavoastră nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene, și nu vor conține orice virus sau alte tipuri de malware care ar putea afecta în vreun fel funcționarea site-ului nostru sau a oricărui alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresă de e-mail falsă, să pretindeți a fi altcineva decât dumneavoastră, sau să se  induceti în eroare cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii pe care le faceți și acuratețea acestora. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice comentarii postate de dumneavoastră sau orice tertă parte.
SECȚIUNEA 10 - Datele personale
Trimiterea de informații cu caracter personal prin intermediul site-ului este reglementată de politică noastră de confidențialitate.  
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să revedeți Politica de Confidențialitate.
SECȚIUNEA 11 - Erori, inadvertențe și omisiuni
Ocazional pot exista informații cu privire la site-ul nostru ce conțin erori tipografice, de inexactitate sau omisiuni ce pot fi legate de descrierile produselor, de stabilire a prețurilor, promoții, oferte, taxe de transport sau disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactităti sau omisiuni, și de a schimba sau actualiza informațiile sau de a anula comenzi dacă orice informații din cadrul website-ului sau de pe orice site relevant sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați depus comandă) .
Nu avem nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informații în cadrul website-ului sau pe orice website relevant, inclusiv, fără limitare, informații legate de preț, cu excepția cazurilor prevăzute de lege. Nu este necasara notificarea oricăror actualizări sau modificări aplicate în cadrul website-ului sau pe orice webiste relevant.
SECȚIUNEA 12 - Interzicerea utilizarii
În plus fată de alte interdicții prevăzute în acești Termeni și Condiții, se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita pe alții să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce orice reglementări provinciale sau de stat, reguli, legi, ordonanțe locale sau internaționale; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru hărțuire, abuz, insultă, defăimare, calomnie, discreditare, intimidare, sau discriminare bazată pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, varstă, origine natională, sau de invaliditate; (f) să prezinte informații false sau inselătoare; (g) pentru a incărca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod malițios care va fi sau poate fi utilizat în orice mod care va afecta funcționalitatea sau funcționarea website-ului noastru sau a oricărui alt website de pe Internet; (h) pentru a colecta sau urmări informațiile personale ale altora; (i) să folosească tehnici speciale denumite: spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl, scrape; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) de a interveni sau eluda caracteristicile de securitate ale website-ului sau oricărui alt website de pe Internet. Ne rezervăm dreptul de a rezilia utilizarea de către dumneavoastră a website-ului sau oricărui alt website relevant pentru incălcarea oricăreia dintre utilizările interzise.
SECȚIUNEA 13 - Renuntarea la drepturi si limitarea raspunderii
Nu garantăm că utilizarea de către dumneavoastră a site-uluii nostru va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea site-ului vor fi corecte sau de încredere.
Vă aducem la cunostiinta că din când în când putem închide site-ul pentru perioade nedeterminate de timp sau putem anula serviciile prestate către dumneavoastră în orice moment, fără notificare în prealabil.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră, sau încapacitatea de a utiliza site-ul nostru este pe riscul dumneavoastră. Toate produsele și serviciile livrate prin intermediul site-ului (cu excepția celor menționate în mod expres de noi), sunt livrate "ca atare" și "așa cum sunt disponibile" pentru utilizarea de către dumneavoastră, fără garanții sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv garanțiile implicite ale conditilori de vandabilitate, calitate comercială, potrivire pentru un anumit scop, durabilitate, titlu, și non-incălcare.
Directorii, angajații, afiliații, agenții, contractanții externi, persoanele aflate în training, furnizorii de bunuri și servicii ai clote.ro nu vor fi considerați, în nici un caz, răspunzători sau pasibili pentru vătămarea corporală, pierderile, prejudiciile indirecte, incidentale, punitive, speciale, sau de altă natură, fără a se limita la acestea descriese, care rezultă din, și fără a se limita la, profituri pierdute, profituri nerealizate, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea de date, costuri de inclocuire, sau alte prejudicii similare, fie ele bazate pe un contract, delicte (inclusive neglijență), răspundere strictă sau de altă natură, care este rezultatul utilizării serviciilor clote.ro sau a oricăror produse procurate sau achiziționate folosind aceste servicii,  pentru orice alte revendicări care au , de orice fel, cu utilizarea de către dumneavoastră  serviciilor sau a oricăror produse, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisii în materialele sau produsele afișate, transmise sau făcute disponibile prin orice alte metode prin serviciile clote.ro, chiar și atunci când sunteți avertizați privind posibilitatea existenței acestora.
Deoarece unele state și jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru prejudicii incidentale și care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor clote.ro, în aceste jurisdicții, răspunderea clote.ro este limitată la maximul permis de legea din acel stat sau acea jurisdicție.
SECȚIUNEA 14 - Despăgubiri
Sunteți de acord să garantați, să apărati și să exonerați clote.ro, compania mamă, subsidiarele, filialele, afiliații, partenerii, directorii, agenții, contractorii, licentiatorii, furnizori de servicii, subcontractantii, furnizori, stagiari și angajați, de orice pretenție sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, formulate de orice tertă parte datorită sau care decurg din incălcarea acestor Termeni și Condiții de utilizare sau documentele pe care le incorporează prin referintă, sau încălcarea de către dumneavoastră a oricărei legi sau a drepturilor unei terțe părti.
SECȚIUNEA 15 - Divizibilitate
În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și Condiții este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi eliminată din acești Termeni și Condiții, iar o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi rămase în vigoare.
SECȚIUNEA 16 - Rezilierea
Obligațiile, datoriile și responsabilitătile părtilor asumate sau suportate înainte de data rezilierii vor rămâne valide după încetarea acestui acord pentru toate scopurile.
Acești Termeni și Condiții de utilzare rămân în vigoare până atunci când are loc rezilierea acestora fie de către dumneavoastră, fi de către clote.ro Puteți rezilia acești Termeni și condiții oricând prin notificarea intenției încheierii utilizării serviciilor, sau atunci când vă opriți din utilizarea site-ului.
În cazul în care în opinia noastră bănuim că nu ați respectat oricare dintre Termenii și Condițiile menționate ne rezervăm dreptul de a rezilia acest contract în orice moment, fără anunț prealabil către dumneavoastră, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru obligațiile, datoriile și responsabilitățile care reies din contract până la inclusiv ziua rezilierii; în consecință, vom putea să vă restrângem sau eliminăm accesul la serviciile clote.ro sau orice parte din acestea.
SECȚIUNEA 17 - Întregul acord
 Eșecul sau inabilitatea noastră de a exercita sau aplica orice drept sau prevedere din acești Termeni și Condiții nu constituie renunțarea noastră la acest drept sau prevedere.
Acești Termeni și Condiții și orice politici sau reguli de exploatare publicate de noi pe acest site, sau în ceea ce privește site-ul, constituie un contract în totatlitatea lui între clote.ro și dumneavoastră și înlocuiește orice contract anterior, comunicări sau propuneri, fie acestea orale sau scrise, între clote.ro și dumneavoastră (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiune precedentă a acestor Termeni și Condiții).
Orice ambiguitate în interpretarea acestor Termeni și Condiții va fi interpretată în favoarea clote.ro.
SECȚIUNEA 18 - Legea aplicabilă
 Acești Termeni și Condiții, precum și orice acorduri separate prin care va punem la dispoziție serviciile noastre sunt guvernate și interpretate conformitate cu legile din România.
SECȚIUNEA 19 - Modificări ale Termenilor și Condițiilor
Puteți consulta cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor în orice moment la această pagină. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a actualiza, modifică sau înlocui orice parte a acestor Termeni și Condiții prin publicarea unor actualizări și modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru schimbări. Utilizarea în continuare sau accesul la site-ul nostru după afișarea oricăror modificări a acestor Termeni și Condiții constituie acceptarea acestor schimbări.
SECȚIUNEA 20 - Date de contact
Intrebările despre Termeni și Condiții le puteți trimite la contact@clote.ro.